Kurs

Spennende kurs med Gloria Loughman

Det er totalt 20 plasser pr. kurs.

Vi vil prioritere påmeldinger fra BQL-medlemmer de to første påmeldingsdagene (19 og 20 april),
deretter tildeles kursplass etter dato/klokkeslett for mottatt påmelding.

Kurs 1: Light up your Landscape

Kurslærer: GLORIA LOUGHMAN

Pris medlem: kr. 1500,-
Pris eksterne: kr. 2000,-

 

Kursbeskrivelse:

Lys er et av de mest virkningsfulle verktøyer som en artist kan bruke i sin komposisjon. Ved å feste/lime små firkanter, rektangler eller andre former til et bakgrunnsstoff, kan man bygge opp en landskapsbakgrunn som er full av lys, kontraster og drama.På dette kurset blir prinsippene for design, inkludert perspektiv og fokuspunkt vektlagt, og en variasjon av fargeforslag vil bli vist frem og diskutert.

Kursdeltagerne vil så designe sitt eget veggbilde med utgangspunkt i et medbrakt foto, bilde eller tegning. Har du ikke et egnet bilde/tegning har kursleder en del man kan bruke. Forskjellige teknikker som stryke/lime, usynlig maskinapplikasjon, frihånds- sømmer og quilteteknikker blir gjennomgått.

Kurset passer for både nye og erfarne quiltere. Det vil være mulig å kjøpe håndfargede og malte effektstoffer på kurset.

          

Kurs 2: Linear Landscape

Kurslærer: GLORIA LOUGHMAN

Pris medlem: kr. 1500,-
Pris eksterne: kr. 2000,-

 

Kursbeskrivelse:

Ved å bruke fargene og linjene i et landskap kan vi lage et originalt design ved å fremheve konturene. Med konturlinjene kan vi avgrense de forskjellige nivåene og vi kan påføre nydelige detaljer og kontraster i arbeidet vårt. Teknikken som blir brukt på dette kurset lar oss fremheve disse konturene. Fokuspunkt, perspektiv og andre basis grunnregler vil bli omtalt, og så vil elevene designe sitt eget veggbilde ut fra et foto, bilde eller tegning. Har du ikke et eget bilde/tegning har kursleder en del man kan bruke.

Det blir gitt veiledning gjennom hele prosessen som involverer klipping og stryke/lime konturene, og så bygges bildet opp på underlag/vatt. Quiltingen vil forsterke detaljer og tekstur i bildet. Maling på stoff vil bli vist, og elevene kan få muligheten til håndmalte stoffer for spesielle områder som sjø, himmel, skyer etc.

Kurset passer for både nye og erfarne quiltere. Det vil være mulig å kjøpe håndfargede og malte stoffer på kurset.

 

    

NB! Påmeldingen er bindende.

Velg kurs (Gjerne begge) Kurs 1Kurs 2

Ditt navn (obligatorisk)

Adresse (obligatorisk)

Postnummer, Sted (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Medlem av BQL? JaNei

Påmeldingen din blir registrert med dato/klokkeslett